top of page
Kopia av Free Simple Modern Circle Design Studio Logo (2).png

Vad säger mina klienter?

"Jag har haft två coachingsessioner med Kajsa och är så nöjd! Kajsa är en fantastiskt empatisk person men samtidigt inte rädd för att utmana mig som klient- precis som en bra coach ska vara. Vi har haft jättefina samtal där jag fått tid på mig att reflektera kring frågorna hon ställer, men samtidigt hjälp att sätta ord på de känslor jag inte riktigt kunnat formulera.

 

Efter första samtalet fick jag bland annat med mig tips och verktyg kring hur jag kan tänka kring gränssättning och att säga nej, vilket jag fick nytta av redan några dagar senare när jag hamnade i en situation där jag verkligen behövde det. Där och då kändes det i hela kroppen att det skett en förändring i hur jag hanterade situationen.

 

Något annat jag verkligen tagit med mig från våra samtal är att fira medvetenheten. När Kajsa sa de orden till mig gick de rakt in i hjärtat. Det är ju så mycket härligare att fira att jag blir mer och mer medveten om när saker inte känns bra i mig än att exempelvis gå och ångra att jag inte sa ifrån i en situation där jag inte blev bemött som jag önskade.

 

Nu ska jag fortsätta öva på allt det vi pratat om, i stort och i smått, och jag är säker på att det kommer hjälpa mig att bli snällare mot mig själv (och indirekt andra för jag är så mycket härligare att vara med när jag mår bra, men denna resa gör jag främst för mig själv så det blir en bonus).

 

Jag rekommenderar varmt att boka Kajsa om du vill få enkla men effektiva tips och verktyg på hur du kan bli snällare mot dig själv."

- Jenny H

 

"Tack för fantastiska coachande samtal!

 

Största insikten är att det är små saker som hjälper att förbättra min självkänsla, tack för att du ger mig verktygen och modet för att kunna hitta rätt prioriteringar och känsla, och vad jag behöver göra för att komma dit.

Allt behöver inte effektiviseras och förverkligas på en gång. 80/20 är bra och det finns faser i livet

 

Livet är en resa, inte en slutdestination. Så det är upp till mig vad man väljer att se, känna, uppleva och finns inga fel. Rätt för mig, är just för mig( kanske inte andra, men gör det inte mindre viktigt iaf för mig), här och nu.

 

Skulle varmt rekommendera dig till vänner och bekanta." 

- Sofie L
 

  

"Though it’s only been 2 months my coaching sessions started with Kajsa, I already feel like I am growing a lot, becoming a better version of me.

She not only helped me with overcome my issues but also helped me to understand my emotions and helped me to take care of my mental health.

 

I really like that she ask me first how I want to solve my challenges. It gives me the idea that I can lead myself and God it feels so good to have that feeling. Some great takeaways from my coaching session that I carry in my daily life are the reflections at end of my day (it really helped me to be more focused), time management for doing courses as well as having energy all day.
 

Another thing that really helped me from our sessions is to learn “self kindness”. As I wanted to be super active, learning new stuff everyday (even after work I want to be productive in my personal life) I wasn’t taking enough rest.
 

Most of the time I was having a lot of stuff in my to-dos and was feeling guilty if I failed to finish them. But Kajsa made me realise it’s okay to not finish everything, it’s okay to listen to my body; it’s okay to take those well deserved rest and be kind to myself. I started to be more relax in my weekends and it helped me to be more productive in my weekdays.
 

Every time I eagerly wait for my coaching sessions to learn something new which will drive me to reach my goal. After our sessions, I feel more motivate, more energetic and more confident. It’s just so easy for me to open myself during our session, because now I know together we find some solutions which is easy to follow, which makes me happy when I follow them. I am just happy that, with these sessions I am becoming the sort of person I would like to be. "

- Medha D

"Jag känner mig väldigt trygg med att dela med mig av mina tankar och känslor med Kajsa och upplever att hon är en väldigt varm och positiv person som alltid ger ett fint bemötande. Det märks att hon verkligen vill hjälpa andra personer att må bra.

Under våra samtal känner jag mig bekväm och sedd. Det känns som att hon ofta har något bra att svara med och nyttiga tankesätt och verktyg att hjälpa en att må bättre.

Jag uppskattar verkligen våra samtal och känner att de gör att jag försöker jobba mer med mig själv och ger mig inspiration till att vara snällare mot mig själv.

 

Många av de sakerna vi har pratat om har jag försökt utmana under tiden mellan våra samtal och det har gjort mig till en lite mer lugnare person i jobbsituationer. Jag känner att jag försöker göra fler saker som är bra för mig och att Kajsa är en väldigt bra guide på den resan! "

- Sandra J

bottom of page